Iniţiere în secţia de Atletism

Istoria atletismului modern începe în 1837. Din acest moment, primele competiții au avut loc în Marea Britanie și este interesant, că atletismul este recunoscut ca strămoșul Jocurilor Olimpice.
Cel mai natural și organic sport – este perfect pentru copii, care doar încep să facă primii pași în activitatea fizică. Sărituri și alergare – este o activitate fizică naturală a copilului, care îl ajută să se dezvolte și să întărească corpul. Copilul devine cu adevărat rezistent și puternic.

Pentru a înțelege dacă copilului vostru îi va plăcea atletismul – urmăriți-l. Dacă nu îi place să stea nemișcat, dar se grăbește constant cu viteza luminii, este organizatorul tuturor jocurilor, îi place să concureze în forță și cu dexteritate, se străduiește să fie la conducere și să facă totul mai bine decât alții, nu se pierde in caz de eșec, atunci atletismul este cu siguranță pentru el.

F.A.Q

Am o întrebare… Super!
Pentru cele mai frecvente întrebări, noi am creat o secțiune FAQ, unde puteți să găsiți răspunsuri:

Veniți cu copilul direct la antrenament, care are loc de luni pana la vineri de la ora 09:00-10:00 sau 16:00-17:00 la str. Stadionului 1, GL;
Sau sunați-ne la numărul de telefon de mai jos și antrenorii noștri vă vor răspunde și vă vor pune in temă cu tot ceea ce trebuie să știți pentru început.

Sosiți cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea antrenamentului pentru a vă putea schimba hainele și pregătiți-vă cu răbdare și înțelegere pentru antrenament.
Pentru copii trebuie să aveți: haine pentru trening (colanți/ pantaloni scurți/pantaloni de sport și tricou/ longsleeve, un prosop, haine de schimb, pantofi sport, o sticlă cu apă.

Desigur! Secția noastră primește atât fete, cât și băieți.

Pantofii selectați corespunzător, un antrenor cu experiență și tehnica potrivită reduc la minimum sarcina asupra coloanei vertebrale.

Antrenamentele în secția sunt GRATUITE.

Înscrierile se fac la str. Stadionului 1, GL.

Program:
Luni- Vineri 09:00-10:00 sau 16:00-17:00.

Tel: + 40 740 194 656
Antrenor: Grecu Sorin