Iniţiere în secţia de Atletism

Istoria atletismului modern începe în 1837. Din acest moment, primele competiții au avut loc în Marea Britanie și este interesant, că atletismul este recunoscut ca strămoșul Jocurilor Olimpice.
Cel mai natural și organic sport – este perfect pentru copii, care doar încep să facă primii pași în activitatea fizică. Sărituri și alergare – este o activitate fizică naturală a copilului, care îl ajută să se dezvolte și să întărească corpul. Copilul devine cu adevărat rezistent și puternic.

Pentru a înțelege dacă copilului vostru îi va plăcea atletismul – urmăriți-l. Dacă nu îi place să stea nemișcat, dar se grăbește constant cu viteza luminii, este organizatorul tuturor jocurilor, îi place să concureze în forță și cu dexteritate, se străduiește să fie la conducere și să facă totul mai bine decât alții, nu se pierde in caz de eșec, atunci atletismul este cu siguranță pentru el.

F.A.Q

Am o întrebare… Super!
Pentru cele mai frecvente întrebări, noi am creat o secțiune FAQ, unde puteți să găsiți răspunsuri:

Am decis să-mi înscriu copilul la secția de Atletism – ce trebuie să fac pentru asta?

Veniți cu copilul direct la antrenament, care are loc de luni pana la vineri de la ora 09:00-10:00 sau 16:00-17:00 la str. Stadionului 1, GL;
Sau sunați-ne la numărul de telefon de mai jos și antrenorii noștri vă vor răspunde și vă vor pune in temă cu tot ceea ce trebuie să știți pentru început.

La ce vârstă poate fi înscris un copil la secția de Atletism ?

Copii de la vârsta de 7 ani.

Cum să-mi îmbrac copilul pentru primul antrenament și ce să aduc?

Sosiți cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea antrenamentului pentru a vă putea schimba hainele și pregătiți-vă cu răbdare și înțelegere pentru antrenament.
Pentru copii trebuie să aveți: haine pentru trening (colanți/ pantaloni scurți/pantaloni de sport și tricou/ longsleeve, un prosop, haine de schimb, pantofi sport, o sticlă cu apă.

Este posibil să o înscriu pe fiica mea la Atletism ?

Desigur! Secția noastră primește atât fete, cât și băieți.

Practicarea atletismului poate avea consecințe dăunătoare asupra coloanei vertebrale?

Pantofii selectați corespunzător, un antrenor cu experiență și tehnica potrivită reduc la minimum sarcina asupra coloanei vertebrale.

Antrenamente plătite sau gratuite?

Antrenamentele în secția sunt GRATUITE.

Ok, am înțeles, dar unde și când mă pot înscrie?

Înscrierile se fac la str. Stadionului 1, GL.

Program:
Luni- Vineri 09:00-10:00 sau 16:00-17:00.

Tel: + 40 740 194 656
Antrenor: Grecu Sorin

Clubul Sportiv Municipal Dunărea Galaţi

CSM Dunărea Galați este un club de hochei pe gheață din Galați, România care evoluează în Liga Națională de hochei. Dunărea își dispută meciurile de pe teren propriu pe patinoarul “Dunărea”, cu o capacitate de 4.000 de locuri.

Program

  • Luni - Vineri10:00 - 20:00
  • Sambata10:00 - 14:00
  • Duminica10:00 - 14:00

Informatii Contact

Adresa: Str. George Cosbuc nr. 253, Galati, Romania
Telefon: +40 (0)236 47 28 94 /
+40 (0)236 47 28 79
Fax: 40 (0)236 47 28 94;
Email: csmdunarea@gmail.com