Inițiere în secția de Box

Toată lumea știe, că boxul dezvoltă caracterul. Știm că boxul ajută să devii mai puternic în interior, te învață să depășești dificultățile și să câștigi. Capacitatea de a lua un pumn nu numai în ring, ci și în viață este o calitate importantă pentru copii. Succesul la box ajută la a crede în sine, ceea ce îmbunătățește starea de spirit a copilului și îi întărește stima de sine.
Poate părea ciudat, dar copilul boxer este mai puțin agresiv decât alți copii și nu este predispus la conflicte. Tinerii boxeri învață foarte devreme că cei care nu își pot controla furia pierd lupta.

Emoțiile puternice precum furia fac dificilă concentrarea, așa că un luptător bun are întotdeauna un bun control asupra emoțiilor și gândește clar. Probabil că nu merită să explicăm pe larg modul în care capacitatea de a se concentra asupra unei sarcini poate ajuta un copil la școală. Cel care a supraviețuit în ring – și controlul nu va eșua. Cunoașterea obiectivului tău și capacitatea de a-l atinge sunt calități pe care boxul le insuflă și care vor fi foarte utile la vârsta adultă.

F.A.Q

Am o întrebare… Super!

Pentru cele mai frecvente întrebări, noi am creat o secțiune FAQ, unde puteți să găsiți răspunsuri:

 

Puteți veni cu copilul direct la antrenament, care are loc la str. Stadionului 2, (Galați), sau sunați-ne la numărul de telefon de mai jos și antrenorii noștri va vor răspunde și vă vor pune în temă cu tot ceea ce trebuie să știți pentru început.

Recomandăm aducerea copiilor la box de la 9 de ani.

Sosiți cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea antrenamentului pentru a vă putea schimba hainele și pregătiți-vă cu răbdare și înțelegere pentru antrenament.
Pentru copii trebuie să aveți: pantaloni scurți, tricou, pantofi sport cu talpă antiderapantă, prosop, sticlă de apă.

Desigur! Secția noastră primește atât fete, cât și băieți.

Înscrierile să fac la Sala de Box – strada Stadionului 2, GL.
Program: 8.00-9.30 şi 17.00-19.00.
Tel: +40724362491
Antrenor: Costel Burlacu