Iniţiere în secţia de Haltere

Dacă copilul vostru dorește să devină puternic nu numai în spirit, ci și în corp, atunci haltere – este exact pentru el. Acest sport este pentru oameni și personalități puternice, deoarece puterea joacă un rol la fel de important ca și tehnica, dar oricine poate să încerce sine în haltere și datorită acestui lucru – copilul vostru va dezvolta și îşi va antrena rezistența psihologică, va învăța să stabilească corect obiectivele și prioritățile, ceea ce contribuie la invulnerabilitatea la stres.
Întărește mușchii și țesuturile, dezvoltă rezistența, forța, concentrarea. Performanțele sportivilor-halterofili sunt întotdeauna foarte spectaculoase.

Întărește mușchii și țesuturile, dezvoltă rezistența, forța, concentrarea. Performanțele sportivilor-halterofili sunt întotdeauna foarte spectaculoase. Fiecare copil are ocazia să transforme sportul haltere și devină un atlet de înaltă clasă internațională.
La secția noastră de haltere – își va întări mușchii și ligamentele, va deveni mai puternic și mai îndemânatic și acest lucru este, de asemenea, important pentru viitorul сopilului, antrenamentele în secția de haltere îl vor ajuta să își crească stima în sine, să devină încrezător și chibzuit.

 

F.A.Q

Am o întrebare… Super!
Pentru cele mai frecvente întrebări, noi am creat o secțiune FAQ, unde puteți să găsiți răspunsuri:

Veniți cu copilul direct la antrenament, care are loc de luni pana la vineri de la ora 10:00 – 12:00 sau 17:30 – 19:30 pe str. Basarabiei nr. 109 (Sala de lupte Ștefan Babin);
Sau sunați-ne la numărul de telefon de mai jos și antrenorii nostri vă vor răspunde și vă vor pune in temă cu tot ceea ce trebuie să știți pentru început.

Copii cu vârsta cuprinsa între 9-14 ani.

Sosiți cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea antrenamentului pentru a vă putea schimba hainele și pregătiți-vă cu răbdare și înțelegere pentru antrenament.
Pentru copii trebuie să aveți: haine pentru trening (colanți/ pantaloni scurți/pantaloni de sport și tricou/ longsleeve, un prosop, haine de schimb, pantofi sport, o sticlă cu apă.
De asemenea, – cu adeverință de la medicul de familie, aprobată pentru efort fizic și o copie după certificatul de naștere sau buletin.

Copii nu vor ridica greutăți, vor face pregătire fizică generală, și după o perioadă de timp vor face pregătire specifica.
În general – nu vor folosi greutăți mari, vor lucra cu greutăți între 2- 5 Kg.

Desigur! Secția noastră primește atât fete, cât și băieți.

Antrenamentele în secția sunt GRATUITE.

Echipamentul de antrenament și de competiție este oferit de către club.

Înscrierile se fac pe str. Basarabiei nr. 109 (Sala de lupte Ștefan Babin).

Program:
Luni- Vineri 10:00 – 12:00 sau 17:30 – 19:30.

Telefon:
+ 40 744 812 636 Marin Otinceanu;
+ 40 754 483 877 Mihai Niculae.