Iniţiere în secţia de Hochei pe Gheață

Una dintre sarcinile clubului nostru este popularizarea hocheiului ca sport în regiunea noastră. Prin urmare, noi am creat un grup pentru începători „Recrutare”, a cărui selecție și înscriere se efectuează 365 de zile pe an.

Copiii ar trebui să se bucure de jocuri , să se bucure de antrenament și de socializare cu alți copii. Prin urmare, în procesul educațional de formare, aderăm la principiile care îi ajută pe copii să indragească jocul și să dezvolte armonios în hochei.

 La CSM Dunărea Galați, nu doar depunem eforturi mari pentru a-i învăța pe copii să joace hochei, ci dorim să transformăm copiii în jucători , cu care să excelăm datorită echipei noastre mari de antrenori, metodelor moderne de antrenament, precum și unei atmosfere prietenoase.
Ne dorim pentru ei ca hocheiul sa devină pasiune!

F.A.Q

Am o întrebare… Super!
Pentru cele mai frecvente întrebări, noi am creat o secțiune FAQ, unde puteți să găsiți răspunsuri:

Pur și simplu – puteți veni cu copilul direct la antrenament, care are loc la patinoar (Bulevardul George Cosbuc. 253 CP, Galați 800552) sau sunați-ne la numărul de telefon de mai jos și antrenorii nostri vă vor răspunde și vă vor pune in temă cu tot ceea ce trebuie să știți pentru inceput .

Cu cât mai devreme, cu atât mai bine, dar având în vedere particularitățile sportului, recomandăm aducerea copiilor la hochei de la 5-6 ani.

Sosiți cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea antrenamentului pentru a vă putea schimba hainele și pregătiți-vă cu rabdare și intelegere pentru antrenament.
Pentru copii trebuie să aveți: colant și maletă de bumbac, un prosopel, haine de schimb, pantofi sport, o sticlă cu apă.

Nu, neapărat! Pentru a face acest lucru, avem personalul de antrenori calificați, unde copilul va fi învățat nu doar să patineze, ci și să mânuiască crosa și să conducă pucul, să șuteze, să joace in echipă și multe alte aspecte ale jocului de hochei. Dacă copilul dvs știe deja să patineze, vom fi bucuroși să-l invităm în echipa noastră și să ne ocupăm de dezvoltarea lui în continuare.

Desigur! Echipa noastră primește atât fete, cât și băieți. Fetițele vor avea camera lor separată din vestiar și se vor bucura de același tratament și aceeași atenție ca și cea pe care o acordam băieților. Antrenamentele și jocurile pot fi in comun pana la vârsta de 14 ani

 

Antrenamentele în secția de hochei pe gheaţă sunt GRATUITE”

Incercam sa asiguram in mare parte echipament pentru copii de la club . Totuși există situații cand acesta este insuficient și atunci contribuția parinților in acest sens este un ajutor important. Acelasi lucru se intamplă și in ceea ce privește deplasarea copiilor la competițiile sportive .

Numerele de telefon la care puteți să sunați sunt : +40742773444 antrenor Cristian Istrate /+40758104448 antrenor Cătalin Geru sau veniți direct la noi pentru antrenament cu copilul la patinoar (Bulevardul George Cosbuc 253, Galați, CP 800552).

Aveti vreo intrebare?
Сontactaţi-ne !

E-mail: cristianistrate@gmail.com /catalingeru09@yahoo.com
DIRECTOR : Cristinel Munteanu mun4ca@hotmail.com