Iniţiere în secția de Lupte

Lupte libere au apărut în Anglia în secolul al XVIII-lea și au câștigat imediat inimile fanilor din întreaga lume.
Dueluri spectaculoase ale sportivilor, arta luptei, lupta cu intelectul adversarilor – toate acestea continuă să trezească interesul pentru acest sport până astăzi.
Luptele ajută la dezvoltarea coordonării, flexibilității, forței și antrenează rezistența corpului.

Ce primește un luptător în afară de putere și determinare? Dacă copilul este activ și mobil, această energie poate fi dirijată în sport. Și dacă se străduiește deja să-și arate puterea altora, atunci sportul va ajuta la satisfacerea acestei nevoi a caracterului său pe covorașul de lupte.

F.A.Q

Am o întrebare… Super!
Pentru cele mai frecvente întrebări, noi am creat o secțiune FAQ, unde puteți să găsiți răspunsuri:

Veniți cu copilul direct la antrenament, care are loc de luni pana la vineri de la ora 15:00-17:00 la str. Basarabiei nr. 109 (Sala de lupte Ștefan Babin);
Sau sunați-ne la numărul de telefon de mai jos și antrenorii nostri vă vor răspunde și vă vor pune in temă cu tot ceea ce trebuie să știți pentru început.

Sosiți cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea antrenamentului pentru a vă putea schimba hainele și pregătiți-vă cu răbdare și înțelegere pentru antrenament.
Pentru copii trebuie să aveți: haine pentru trening (colanți/ pantaloni scurți/pantaloni de sport și tricou/ longsleeve, un prosop, haine de schimb, pantofi sport, o sticlă cu apă.

În prima etapă, copiii fac cunoștință cu mișcările de bază, primesc elementele de bază ale tehnicii inițiale de luptă, urmate de studiul elementelor mai complexe și mai dificile.

Desigur! Secția noastră primește atât fete, cât și băieți.

Antrenamentele în secția sunt GRATUITE.

Înscrierile se fac la str. Basarabiei nr. 109 (Sala de lupte Ștefan Babin).

Program:
Luni- Vineri 15:00-17:00.

Tel: +40 745 657 531
Antrenor: Buleandră Dumitru