Iniţiere în secţia de Patinaj Artistic

Secția noastră de Patinaj Artistic – înseamnă muzică, coregrafie si actorie! Întregul proces al studiilor noastre este însoțit de muzică, care contribuie la dezvoltarea simțului ritmului la copii, îi învață să „audă” muzica. Învățarea patinajului artistic este imposibil fără dezvoltarea talentului artistic și a creativității.
Un alt motiv pentru a înscrie un copil la patinaj artistic este dezvoltarea vitezei de răspuns la schimbările din circumstanțe externe. Învârtirile pe gheață îmbunătățesc răspunsul și capacitatea organelor senzoriale de a percepe rapid informațiile. Antrenamentele ajută la educarea copiilor,dezvoltându-le trăsături de caracter atât de importante precum perseverența, sârguința, determinarea. În plus, acest sport contribuie la lupta împotriva complexelor la copii. 

Astfel, patinajul artistic încercăm să găsim o abordare individuală pentru fiecare copil, ajutându-l să creadă în sine.
Patinajul are numeroase beneficii pentru organismul din punct de vedere al sănătății, susține întărirea mușchilor inimii şi reduce riscul declanșării bolilor coronariene sau a atacurilor de cord, pune în mișcare mai multe grupe de mușchi din organism, astfel că este favorizată dezvoltarea acestora.

În timpul antrenamentului se modelează mușchii abdominali şi cei ai spatelui. În același timp, la mișcarea patinelor contribuie şi mușchii brațelor şi ai umerilor, dar şi cei pelvieni, ai şoldurilor şi ai coapselor. În plus, datorită mișcării constante a picioarelor, creşte flexibilitatea genunchilor.

F.A.Q

Am o întrebare… Super!

Pentru cele mai frecvente întrebări, noi am creat o secțiune FAQ, unde puteți să găsiți răspunsuri:

Veniți cu copilul direct la antrenament, care are loc la patinoar (Bulevardul George Coșbuc 253 CP, Galați 800552);
Sau sunați-ne la numărul de telefon de mai jos și antrenorii noștri vă vor răspunde și vă vor pune in temă cu tot ceea ce trebuie să știți pentru început.

Sosiți cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea antrenamentului pentru a vă putea schimba hainele și pregătiți-vă cu răbdare și înțelegere pentru antrenament.
Pentru copii trebuie să aveți: haine pentru trening (colanți/ pantaloni scurți/pantaloni de sport și tricou/ longsleeve, un prosop, haine de schimb, pantofi sport, o sticlă cu apă.

Desigur! Secția noastră primește atât băieți, cât și fete.

Un antrenor cu experiență și tehnică potrivită reduc la minimum sarcina asupra coloanei vertebrale.

Antrenamentele în secția de patinaj artistic sunt GRATUITE.

Nu, neapărat! Pentru a face acest lucru, avem personalul de antrenori calificați. Dacă copilul vostru știe deja să patineze, vom fi bucuroși să-l invităm în echipa noastră și să ne ocupăm de dezvoltarea lui în continuare.

Numerele de telefon la care puteți să sunați sunt :
+ 40 749 123 054 antrenor Ramona Dinu sau veniți direct la noi pentru antrenament cu copilul la patinoar (Bulevardul George Coșbuc 253, Galați, CP 800552).