Iniţiere în secţia de Patinaj Viteză

Copilului vostru îi place să patineze? Invită-l să-și transforme hobby-ul într-o profesie.

Patinajul de viteză este un sport în care este necesar să depășești o anumită distanță pe gheață într-un cerc închis cât mai repede posibil pe patine.
Deși patinajul este considerat un sport de iarnă, asta nu înseamnă deloc că procesul de antrenament se limitează doar la sezonul rece. Antrenamentul sportiv al patinatorilor continuă pe tot parcursul anului.

Procesul de antrenament include nu numai patinarea pe gheață în timpul iernii, ci și ciclism, înot, role, alergare la diferite distanțe și antrenament de forță. Sportivii călătoresc în fiecare sezon pentru cantonamente în alte orașe.
Acest sport necesită promovarea sănătății și dezvoltarea fizică cuprinzătoare, dezvoltarea vitezei, forței, flexibilității, agilității și rezistenței, îmbunătățirea tehnicii de patinaj și pregătirea tactică, precum și educarea inteligenței și a calităților morale și volitive.

F.A.Q

Am o întrebare… Super!
Pentru cele mai frecvente întrebări, noi am creat o secțiune FAQ, unde puteți să găsiți răspunsuriAm decis să-mi înscriu copilul la Patinaj Viteză ce trebuie să fac pentru asta?

Veniți cu copilul direct la antrenament, care are loc la patinoar (Bulevardul George Cosbuc. 253 CP, Galați 800552) sau sunați-ne la numărul de telefon de mai jos și antrenorii noștri vă vor răspunde și vă vor pune in temă cu tot ceea ce trebuie să știți pentru început.La ce vârstă poate fi înscris un copil la secția de Patinaj Viteză?

Având în vedere particularitățile sportului, recomandăm aducerea copiilor la patinaj viteză de la 7 ani.Cum să-mi îmbrac copilul pentru primul antrenament și ce să aduc?

Sosiți cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea antrenamentului pentru a vă putea schimba hainele și pregătiți-vă cu rabdare și intelegere pentru antrenament.
Pentru copii trebuie să aveți: colant și maletă de bumbac, un prosopel, haine de schimb, pantofi sport, o sticlă cu apă.Copilul meu trebuie să știe să patineze înainte de a-l înscrie la secția de Patinaj Viteză?

Nu, neapărat! Pentru a face acest lucru, avem personalul de antrenori calificați, unde copilul va fi învățat. Dacă copilul vostru știe deja să patineze, vom fi bucuroși să-l invităm în echipa noastră și să ne ocupăm de dezvoltarea lui în continuare.Este posibil să o înscriu pe fiica mea la Patinaj Viteză?

Desigur! Echipa noastră primește atât fete, cât și băieți.Antrenamente plătite sau gratuite?

Antrenamentele în secția de Patinaj Viteză sunt GRATUITE!Trebuie să cumpăr echipament pentru antrenamente?

Încercam sa asiguram în mare parte echipament pentru copii de la club. Totuși există situații când acesta este insuficient și atunci contribuția părinților în acest sens este un ajutor important. Același lucru se întâmplă și în ceea ce privește deplasarea copiilor la competițiile sportive.Ok, am înțeles, dar unde și când mă pot înscrie?

Numerele de telefon la care puteți să sunați sunt : +40 747 075 408 antrenor Radu Dorin;
sau veniți direct la noi pentru antrenament cu copilul la patinoar (Bulevardul George Coșbuc 253, Galați, CP 800552).

Clubul Sportiv Municipal Dunărea Galaţi

CSM Dunărea Galați este un club de hochei pe gheață din Galați, România care evoluează în Liga Națională de hochei. Dunărea își dispută meciurile de pe teren propriu pe patinoarul “Dunărea”, cu o capacitate de 4.000 de locuri.

Program

  • Luni - Vineri10:00 - 20:00
  • Sambata10:00 - 14:00
  • Duminica10:00 - 14:00

Informatii Contact

Adresa: Str. George Cosbuc nr. 253, Galati, Romania
Telefon: +40 (0)236 47 28 94 /
+40 (0)236 47 28 79
Fax: 40 (0)236 47 28 94;
Email: csmdunarea@gmail.com