Inițiere în secția de Taekwondo

Cuvântul „taekwondo” se traduce literal prin „taekwon” (luptă cu mâinile și picioarele) și „do” (armonia spirituală și fizică a unei persoane).

Taekwondo este o artă marțială coreeană care folosește tactici de autoapărare fără a folosi arme.
Taekwondo a apărut în Coreea de Sud acum 2000 de ani. Fondator – generalul armatei coreene Choi Hong Hi. Maestrul a studiat manuscrisele artelor marțiale și, pe baza cunoștințelor acumulate, a aplicat tehnici tradiționale în pregătirea soldaților.
Realitățile vieții moderne sunt de așa natură încât abilitățile de autoapărare pot fi utile atât băieților, cât și fetelor. Taekwondo pentru copii este una dintre cele mai bune modalități de a învăța autoapărare.

Beneficiile taekwondo-ului pentru copii sunt că artele marțiale dezvoltă perseverența, atenția.
Copilul primește norma de activitate fizică, încărcare, disciplina, caracter de temperament, rezistență și coordonare.
De asemenea, ajută la întărirea corpului, să devină mai sănătos, copilul începe să-și înțeles organismul lui, mușchii, învață să-l gestioneze mai bine.
În plus – copii comunică în cadrul grupului, fac noi cunoștințe, prieteni.

F.A.Q

Am o întrebare… Super!

Pentru cele mai frecvente întrebări, noi am creat o secțiune FAQ, unde puteți să găsiți răspunsuri:Am decis să-mi înscriu copilul la secția de Taekwondo – ce trebuie să fac pentru asta?

Veniți cu copilul direct la antrenament pe str. Basarabiei 109 (Sala de lupte Ștefan Babin);

Sau sunați-ne la numărul de telefon de mai jos și antrenorii noștri vă vor răspunde și vă vor pune in temă cu tot ceea ce trebuie să știți pentru început.La ce vârstă poate fi înscris un copil la secția de Taekwondo?

Copii de la vârsta de 4 ani.Cum să-mi îmbrac copilul pentru primul antrenament și ce să aduc?

Sosiți cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea antrenamentului pentru a vă putea schimba hainele și pregătiți-vă cu răbdare și înțelegere pentru antrenament.

Pentru copii trebuie să aveți: haine pentru trening (colanți/ pantaloni scurți/pantaloni de sport și tricou/ longsleeve, un prosop, haine de schimb, pantofi sport, o sticlă cu apă.Taekwondo e sportul riscant? Este dăunător pentru copilul meu?

Nu ar trebui să vă fie frică. Copiii sunt învățați despre prevenirea rănilor și traumelor. Sunt învățați să cadă, să se ferească, să nu primească lovituri serioase, să-i blocheze.
În prima etapă, copiii să fac cunoștința cu mișcările de bază, primesc elementele de bază ale tehnicii inițiale de Taekwondo, urmate de studiul elementelor mai complexe și mai dificile.Este posibil să o înscriu pe fiica mea la Taekwondo ?

Desigur! Secția noastră primește atât fete, cât și băieți.Antrenamente se plătesc sau sunt gratuite?

Antrenamentele în secția noastră sunt GRATUITE.Ok, am înțeles, dar unde și când mă pot înscrie?

Înscrierile se fac la str. Basarabiei nr. 109 (Sala de lupte Ștefan Babin);

Tel: + 40 742 378 417
Antrenor: Milea Neculai

Clubul Sportiv Municipal Dunărea Galaţi

CSM Dunărea Galați este un club de hochei pe gheață din Galați, România care evoluează în Liga Națională de hochei. Dunărea își dispută meciurile de pe teren propriu pe patinoarul “Dunărea”, cu o capacitate de 4.000 de locuri.

Program

  • Luni - Vineri10:00 - 20:00
  • Sambata10:00 - 14:00
  • Duminica10:00 - 14:00

Informatii Contact

Adresa: Str. George Cosbuc nr. 253, Galati, Romania
Telefon: +40 (0)236 47 28 94 /
+40 (0)236 47 28 79
Fax: 40 (0)236 47 28 94;
Email: csmdunarea@gmail.com