Inițiere în secția de Taekwondo

Cuvântul „taekwondo” se traduce literal prin „taekwon” (luptă cu mâinile și picioarele) și „do” (armonia spirituală și fizică a unei persoane).

Taekwondo este o artă marțială coreeană care folosește tactici de autoapărare fără a folosi arme.
Taekwondo a apărut în Coreea de Sud acum 2000 de ani. Fondator – generalul armatei coreene Choi Hong Hi. Maestrul a studiat manuscrisele artelor marțiale și, pe baza cunoștințelor acumulate, a aplicat tehnici tradiționale în pregătirea soldaților.
Realitățile vieții moderne sunt de așa natură încât abilitățile de autoapărare pot fi utile atât băieților, cât și fetelor. Taekwondo pentru copii este una dintre cele mai bune modalități de a învăța autoapărare.

Beneficiile taekwondo-ului pentru copii sunt că artele marțiale dezvoltă perseverența, atenția.
Copilul primește norma de activitate fizică, încărcare, disciplina, caracter de temperament, rezistență și coordonare.
De asemenea, ajută la întărirea corpului, să devină mai sănătos, copilul începe să-și înțeles organismul lui, mușchii, învață să-l gestioneze mai bine.
În plus – copii comunică în cadrul grupului, fac noi cunoștințe, prieteni.

F.A.Q

Am o întrebare… Super!


Pentru cele mai frecvente întrebări, noi am creat o secțiune FAQ, unde puteți să găsiți răspunsuri:

Veniți cu copilul direct la antrenament pe str. Basarabiei 109 (Sala de lupte Ștefan Babin);

Sau sunați-ne la numărul de telefon de mai jos și antrenorii noștri vă vor răspunde și vă vor pune in temă cu tot ceea ce trebuie să știți pentru început.

Sosiți cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea antrenamentului pentru a vă putea schimba hainele și pregătiți-vă cu răbdare și înțelegere pentru antrenament.

Pentru copii trebuie să aveți: haine pentru trening (colanți/ pantaloni scurți/pantaloni de sport și tricou/ longsleeve, un prosop, haine de schimb, pantofi sport, o sticlă cu apă.

Nu ar trebui să vă fie frică. Copiii sunt învățați despre prevenirea rănilor și traumelor. Sunt învățați să cadă, să se ferească, să nu primească lovituri serioase, să-i blocheze.
În prima etapă, copiii să fac cunoștința cu mișcările de bază, primesc elementele de bază ale tehnicii inițiale de Taekwondo, urmate de studiul elementelor mai complexe și mai dificile.

Desigur! Secția noastră primește atât fete, cât și băieți.

Antrenamentele în secția noastră sunt GRATUITE.

Înscrierile se fac la str. Basarabiei nr. 109 (Sala de lupte Ștefan Babin);

Tel: + 40 742 378 417
Antrenor: Milea Neculai