Iniţiere în secţia de Tenis de Câmp

Tenisul este considerat pe drept unul dintre sporturile de elită. Această disciplină a câștigat inimile sportivilor și spectatorilor încă de la sfârșitul secolului al XIX-lea, iar de-a lungul timpului, popularitatea lui a crescut.În primul rând, trebuie menționat că tenisul este un sport sigur. Nu există contact direct cu alți jucători.

De asemenea, printre beneficii adolescenților pot fi identificate:
– creșterea rezistenței;
– caracter de temperare;

– vedere îmbunătățită;
– dezvoltarea reacției;
– dezvoltarea abilităților motorii;
– întărirea musculară.

Dat fiind faptul că tenisul este un sport individual, în timpul antrenamentului, copilul își dezvolta independenţa şi învață să ia decizii dificile. Aceste calități sunt foarte utile la vârsta adultă, ceea ce înseamnă că, chiar și fără a deveni campion, un tânăr tenismen va deveni cu siguranță un lider în viitor.

F.A.Q

Am o întrebare… Super!

Pentru cele mai frecvente întrebări, noi am creat o secțiune FAQ, unde puteți să găsiți răspunsuri:

Veniți cu copilul direct la antrenament, care are loc la adresa: str. Cloșca 9, GL;
Sau sunați-ne la numărul de telefon de mai jos și antrenorii noștri vă vor răspunde și vă vor pune in temă cu tot ceea ce trebuie să știți pentru început.

Sosiți cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea antrenamentului pentru a vă putea schimba hainele și pregătiți-vă cu răbdare și înțelegere pentru antrenament.
Pentru copii trebuie să aveți: haine pentru trening (colanți/ pantaloni scurți/pantaloni de sport și tricou/ longsleeve, un prosop, haine de schimb, pantofi sport, o sticlă cu apă.

Desigur! Secția noastră primește atât băieți, cât și fete.

Tenisul este un sport sigur. Un antrenor cu experiență, echipament și tehnică potrivită reduc la minimum sarcina asupra coloanei vertebrale.

Antrenamentele în secția de Tenis de Câmp sunt GRATUITE.

Tenisul este potrivit pentru copilul vostru dacă:

  • poate prinde o minge aruncată brusc către el;
  • se poate juca mult timp pe terenul de joacă și nu cere să meargă acasă;
  • nu-i plac jocurile de echipă și se străduiește pentru rivalitate.

Numerele de telefon la care puteți să sunați sunt :
+ 40 745 280 217 antrenor Sipos Florin sau veniți direct la noi pentru antrenament cu copilul la adresa : Strada Cloșca nr 9, GL.